Pensioenen

Pensioenen

Pensioen is veruit de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Het is namelijk voor werknemers inkomen voor later, en naast de AOW de voornaamste inkomstenbron na pensioneren. 

  • Onze dienstverlening op pensioengebied bestaat uit:
  • Advies en beheer bestaande en nieuwe pensioenregelingen.
  • Communicatie aan uw medewerkers  

Advies en beheer

  • Naast een passend advies doen wij ook voor u het totaal beheer. We doen dit via onze intranetmodule Benefits-Plaza welke met veruit de meeste pensioenuitvoerders een directe koppeling heeft. Indien gewenst kan Benefits-Plaza ook worden gekoppeld aan uw salarispakket van bijv.  AFAS, NmbrS, Exact of ADP.
  • Het maakt niet uit hoeveel bedrijven of verzekeraars u heeft. Per bedrijf worden de pensioenregeling(en) ontsloten en bijgehouden  wie van de (oud) deelnemers aan een gekozen (pensioen) verzekeraar deelneemt. Dit zorgt voor zekerheid, foutreductie en tijdsbesparing.

  

 Uiteraard volledig AVG-proof!

Communicatie aan uw medewerkers

  • Hoewel het bewustzijn op pensioengebied onder werknemers wel gestegen is, is deze nog steeds onvoldoende! En dat is zonde van uw geld!

 

  • De communicatie daarvan is dan ook een belangrijk onderdeel van pensioen. Het kan daarbij een belangrijke tool zijn voor het behouden en motiveren van uw werknemers. Het ondersteunt u dan ook in uw streven naar goed werkgeverschap. Veelal is namelijk de pensioentoezegging en de dekkingen bij overlijden en arbeidsongeschikt onbekend bij uw werknemers , net als uw aanzienlijke bijdrage aan de regelingen. Wij doen dit door persoonlijke gesprekken en een benefits statement “ op maat “.  Wij kunnen deze dienstverlening ook voor sollicitanten aanbieden.

Berkenhof Actueel

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De laatste informatie elke maand